X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

گرفتن اقامت اتریش از طریق ازدواج

عنوان : گرفتن ویزای اتریش از طریق ازدواج

سیستم ثبت احوال در کشور اتریش بر اساس وقایع تولد، ازدواج و وفات است. زبان رسمی در اتریش آلمانی است. اسلوانیایی، کرواسی و مجارستانی در بخش هایی از کشور استفاده می شود. ثبت های مربوطه به زبان آلمانی ماده۸۱ قانون اقلیتهای ملی نگهداری می گردد. هنگامی که مدارک به یکی از زبانهای اقلیتهای ملی برای ثبت در ثبت احوال ارائه می شود می بایست ترجمه شوند. با توجه به ماده ۸۲ قانون اساسی، فدراسیون قدرت قانونگذاری و انجام امور مربوط به ثبت احوال شامل ثبت تولد، ازدواج و وفات و تغییر نام را داراست.

ازدواج در اتریش

فقط ازدواج های مدنی در اتریش قانونی است، اگرچه مراسم مذهبی نیز ممکن است با مراسم مدنی انجام شود. سن ازدواج برای زن و مرد ۱۸ سال است. اگر به سن مورد نظر نرسیده باشند، نیاز به اجازه قیم، یا شخصی که از او مراقبت می کند دارد. با اینکه تصمیم دادگاه جانشین رضایت والدین و قیم شود. دادگاه ممکن است فردی که ۱۸سال سن دارد را واجد شرایط ازدواج بداند.

بر طبق ماده ۹۷۰ قانون مدنی، ایرانیان مقیم خارجه برای امر ازدواج موظف هستند نزد کنسولگری های ایران حاضر شوند تا در آنجا عقد ازدواج آنان واقع و ثبت شود.

بسیاری از اشخاص ممکن است تحت شرایطی با یک تبعه خارجه اعم از زوج و زوجه ازدواج کنند ، شرایطی (شرایط ماهوی) که دولت متبوع آنها مقرر می دارد برای ازدواج لازم الاجراست البته شرایط مقدماتی و تشریفات آنها که تحت عنوان شرایط صوری نامگذاری شد، می تواند مطابق شرایط همان دولت اقامتگاه آنها باشد.

این وظیفه مهم توسط مامورین کنسولی ایران در خارج صورت می پذیرد و تحت شرایطی فرد ازدواج کرده تابعیت دولت مقیم را بدست خواهد آورد که در چنین شرایطی اگر زوج یا زوجه از اتباع خارجه بوده وظیفه ای که مامور کنسولی دارد محدود به شهروند دولت مد نظر می باشد و در اجرای عقد نسبت به فرد دیگر قانون سکوت است و این یکی از مصداق های نیاز به تکمیل قانون با فقه است که در اصل ۱۶۷ قانون اساسی به آن اشاره شده است.

برطبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در اغلب کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص میتواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور اتریش از این قائده مستثنی نمی باشد.بنابراین چنانچه یک نفر با یک فرد اتریشی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت اقدام کند.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.