مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

اقامت و مهاجرت به کشور قبرس

عنوان: اخذ اقامت و مهاجرت به قبرس

 ویزای قبرس:

ویزا برگه ای است که در پاسپورت ایرانی متقاضی چسبانده می شود و عمدتا توسط سفارت قبرس در تهران برای اهداف توریستی صادر می گردد. حداکثر مدتی که به ایرانی ها معمولا ویزای توریستی داده می شود ۱ ماه می باشد.

زمانی که شما ملکی را در قبرس خریداری می کنید، صرف نظر از قیمت آن، حق درخواست ویزای مالتیپل را دارید. این ویزا به شما اجازۀ ورود مکرر به قبرس را در هر زمان می دهد.

 

۲)   اقامت یا Residency :

اقامت قبرس به دو صورت دائم و موقت صادر می شود. افرادی که اقامت قبرس را دارند می توانند در قبرس زندگی کنند و هر چند بار که می خواهند به این کشور رفت و آمد داشته باشند. افرادی که اقامت دائم می گیرند به صورت مادام العمر از این حق بهره مند می گردند و افرادی که اقامت موقت کسب می کنند می توانند اقامت خود را تا زمانی که شرایط لازم را دارند تمدید کنند.

 

راه های کسب اقامت دائم:

   ازدواج: اقامت دائم قبرس به افرادی که با اتباع قبرسی ازدواج نمایند داده خواهد شد.

   خرید ملک: اقامت دائم قبرس به افرادی که حداقل ۳۰۰,۰۰۰ یورو در بخش املاک قبرس سرمایه گذاری کنند داده می شود که ۲۰۰,۰۰۰ یورو آن باید بصورت نقد باشد و باقی مانده آن میتواند بصورت تسهیلات و وام بانکی باشد. لازم نیست که این مبلغ فقط در یک واحد سرمایه گذاری شود و می توان به عنوان مثال یک ویلا و یک مغازه خرید. همچنین برای بعضی از ملک ها می توان تسهیلات گرفت ولی نکته ای که وجود دارد این است که طبق قانون شما باید حتما ۲۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه داشته باشید و ماباقی را میتوانید بصورت اقساط (وام و تسهیلات) پرداخت نمایید.

 

راه های کسب اقامت موقت:

   تحصیل: اقامت موقت قبرس به افرادی که در دانشگاه های قبرسی پذیرفته شوند و تحصیل کنند داده می شود. این افراد تا هر زمانی که تحصیلشان طول بکشد می توانند اقامت خود را تمدید کنند. همچنین این افراد پس از پایان دوره تحصیل می توانند از روشهای دیگر برای تمدید اقامت خود اقدام نمایند.

   تحصیل فرزندان: والدینی که فرزند خود را در یکی از مدارس قبرس ثبت نام کنند می توانند برای خود و فرزند خود اقامت موقت بگیرند. این افراد اجازه کار ندارند، باید نشان دهند که از جای دیگری تامین مالی هستند.

   افراد متخصص: اقامت موقت قبرس به افراد متخصصی که دارای پیشنهاد کار از شرکت های قبرسی باشند داده می شود. این افراد تا زمانی که قرارداد کاری داشته باشند می توانند اقامت خود را تمدید نمایند.

   ثبت شرکت: اقامت موقت قبرس به افرادی که در قبرس شرکت ثبت کنند و مقدار مشخصی سرمایه اولیه داشته باشند داده می شود. این افراد تا زمانی که شرکت آنها پابرجا است می توانند اقامت خود را تمدید کنند و در قبرس کار کنند.

 

تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم:

طبق قانون افرادی که اقامت موقت قبرس را از طریق ثبت شرکت کسب کرده باشند و ۳ سال شرکتشان در قبرس فعال بوده باشد ، می توانند برای تبدیل اقامت موقت خود به اقامت دائم اقدام نمایند. برای گرفتن اقامت دائم ، باید نشان داده شود که افراد از نظر مالی مستقل هستند و سربار دولت قبرس نخواهند شد و همچنین تخصص یا سرمایه آنها در طول مدتی که در قبرس بوده اند به پیشرفت این کشور کمک کرده است. آنها باید در یک مصاحبه نیز شرکت کنند و نشان دهند که به فرهنگ و جامعه قبرس علاقه مندند.

روال اداری تبدیل ویزای موقت به ویزای دائم ۶ الی ۱۲ ماه به طول می انجامد. لازم به ذکر است که در موارد خاص می توان قبل از ۳ سال و در شرایط استثنائی شاید بتوان در کمتر از ۶ ماه هم روال قانونی را گذراند.

 

۳)   تابعیت قبرس یا Citizenship :

به افرادی که تابعیت قبرس را بگیرند ، پاسپورت قبرسی داده خواهد شد. طبق قانون اتحادیه اروپا ، افرادی که به هر روشی (قانونی) در هر یک از کشورهای اروپایی ۷ سال زندگی کرده باشند می توانند درخواست تابعیت از طریق Naturalization بدهند.

 

۴)   قبرس و پیمان شینگن:

کسانی که اقامت دائم قبرس را دارند میتوانند بدون نیاز به ویزا به تمام کشورهای اروپایی سفر کنند.

به دلیل مشکلی که بین قبرس جنوبی و ترکیه بر سر قسمت های اشغالی وجود دارد قبرس تاکنون به طور کامل وارد پیمان شینگن نشده است. بنابراین کسانی که اقامت موقت قبرس را می گیرند همچنان برای سفر به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزا دارند ولی شرایط صدور ویزا و برخورد سفارتخانه ها قابل مقایسه با شرایط موجود در ایران نیست و به راحتی و با ارائه مدارکی که دارد می تواند در مدت ۱ هفته ویزای شینگن بگیرد. بدیهی است که این مشکل تا زمان وارد شدن قبرس به پیمان شینگن وجود خواهد داشت.

همچنین اگر کسی ویزای شینگن داشته باشد می تواند پس از ورود به کشور مبدا (صادر کننده ویزا) وارد قبرس شود و در طول زمانی که ویزای شینگن او معتبر است در قبرس بماند.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.